Gyakori kérdések

Milyen helyszínen szervezem a tanfolyamokat?

A tanfolyamok két helyszínen, a Gyapjas műhelyben és a jurtában kerülnek megrendezésre. Egyéni megkeresés alapján kihelyezett helyszínen is vállalom az oktatást. Ha ilyesmiben gondolkozol, keress meg e-mailen, vagy telefonon.

GYAPJAS MŰHELY (1141. Bp. Szomolány utca 37/b):

  • Ez a műhely egész évben alkalmas a “pancsolásra”, ráadásul rengeteg féle/fajta anyagot tartok. Itt elsősorban azok a tanfolyamok kerülnek itt megrendezésre, ahol nem csak az a fontos, hogy megtanuld elkészíteni az adott tárgyakat, hanem, hogy megismerkedj az anyagok sokféleségével, lásd, tapintsd a különbségeit, megtanuld a különböző eszközök használatát, vagy egyszerűen csak sok vizet használunk.
  • Kis konyha, mikró, mellékhelyiség rendelkezésre áll
  • A tanfolyamok után, alapanyagok vásárlására lehetőség van.

JURTA: 

A jurtának különleges kisugárzása, hangulata és egyfajta szakralitása van. Ideális autentikus helyszín, gyönyörű környezetben, mégis Budapest szívében, öt utcányira a Gyapjas műhelytől (1141. Bp. Vízakna utca 35/b). Nagyon jó itt lenni! 🙂 

  • Mint 2. műhely és egyben jurta, a mivoltából adódóan egy-két kompromisszumot megkíván. Ezért itt elsősorban azok a tanfolyamok kapnak helyet, amihez viszonylag kevés víz használatára van szükség, (a jurta ellensége a pára), vagy speciálisabb alkalmak, ahol a tárgyak elkészítéséhez szükséges gyapjú színe, fajtája, mennyisége előre kiválasztható. (Itt nem tartok külön gyapjakat, csak abból dolgozunk, amit az alkalomra odaviszünk.) A szükséges anyagok listáját, majd a jelentkezéskor egy külön e-mailben megküldöm neked, amit Gyapjas boltban ki is választhatsz, vagy akár hozhatod a sajátodat is.
  • Kis konyha, mikró, hűtőszekrény, mellékhelyiség rendelkezésre áll.
  • Gyapjú vásárlásra itt nincs lehetőség. Ha mégis szeretnél valamilyen alapanyagot hazavinni, akkor azt előre rendeld meg az áruházban és a helyszínre hozom.
Mit hozzak magammal?

Elsősorban magadat és sok jókedvet, minden mást biztosítok. A jurtában tartott alkalmakhoz, a gyapjas boltban kiválasztott anyagokat is a helyszínre visszük, nem kell külön bajlódnod vele. Ha szeretnél hozhatsz játszós ruhát a félsz hogy vizes leszel. Legyen kényelmes cipőd.

Ha egész napos a tanfolyam, ebédet rendelni szoktunk (ez nincs benne az árban), de hozhatsz sajátot is. Éhen biztos nem fogunk halni… :-)) Mindkét helyszínen van mikro, ha szeretnél hozni saját ételt, meg tudod melegíteni. Kávéra, teára, egy kis nasira a vendégem vagy.

A felhasznált alapanyagok általában benne vannak az árban. Ha esetleg olyan speciális alkalomra jössz ahol nem, azt külön jelezni fogjuk.

Hogyan jelentkezzek a tanfolyamra?

Jelentkezni a különböző tanfolyamok alján lévő “jelentkezés” gombra kattintva lehet. A megjelenő jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével tudod véglegesíteni a jelentkezést. Itt tudod megadni az adataidat és választhatod ki a tanfolyamot (akár többet is). 

Kérlek fokozottan figyelj, hogy helyesen add meg az email címedet, hogy tudjak válaszolni!

A jelentkezési díj (elkerülendő a helyfoglaló kalandorokat) 10,000 Ft., amelyet a jelentkezést követően kell majd utalni, DE csak akkor, ha vissza jeleztem, hogy az adott tanfolyamra van-e még hely! 

Természetesen ez az összeg jóvá lesz írva a teljes részvételi díj fizetésekor, amit a helyszínen tehetsz meg készpénzben. Meghiúsult tanfolyam esetén a jelentkezési díjat természetesen visszautalom. 

FONTOS, hogy a jelentkezés csak a jelentkezési díj beérkezésével válik érvényessé. A jelentkezéseket ezért a befizetések sorrendjében fogadom és minden jelentkezést visszaigazolok e-mailben! Ennek hiányában valami hiba történt, keress meg!

Megkeresésedet szeretettel várom!

Mikor kapom meg a visszaigazolást?

Minden jelentkezést visszaigazolok. Ha két-három napi belül sem jelzek, akkor keress meg kérlek, mert valami probléma lehet.

Lemondás

A helyfoglalás felelősséggel jár. lemondás esetén, a jelentkezési díj nem jár vissza, kivéve orvosilag igazolt betegség esetén.

A befizetett tanfolyami díj visszafizetése lemondás esetén: a tanfolyam kezdete előtt 1 héttel: 50%, megkezdett tanfolyam esetén: 0%. Elmaradt tanfolyam esetén természetesen a 100%-ot visszafizetem.

Ha már elkezdted a tanfolyamot és kénytelen vagy betegség miatt kimaradni, van pótlásra lehetőséged. A következő ugyanilyen témájú tanfolyamba becsatlakozhatsz egy éven belül.

Ajándékba adhatok tanfolyamot?

Igen, lehetséges. 🙂 Sokan szeretnének élményt adni ajándékba. Ha te is ebben gondolkodsz, erre is van lehetőséged. Hogyan? Vedd fel velem a kapcsolatot emailben , vagy telefonon.