Lovastáska készítés

Lovastáska készítés

Vágytál már valaha arra, hogy egyszer egy saját lovad legyen, de a körülményeid nem olyanok, hogy lovat tarthass? Esetleg rendelkezel egy “lóbolond” gyermekkel? 

Tudok egy jó megoldást! Igaz kicsit másként.., de itt a lehetőség, hogy megvalósíthasd egy esetleges régi álmod, vagy meglepj valakit egy igazán személyre szóló ajándékkal. Van egy megoldásom… Gyere el hozzám valamelyik hosszú délutánra és estére lesz egy saját paripád! Vagy valakinek. 🙂
Igaz, nem fogsz tudni ráülni, nem is fog nyeríteni, viszont abrakolni és takarítanod sem kell. Cserébe hűen elkísér majd mindenhova, miközben gyengéden az oldaladhoz simul. Odaadó segítőként fogja vinni és őrizni a fontos cuccaidat, miközben garantáltan megfordulnak utánad. 

No de miről is van szó? Ezen az alkalmon többféle technika kombinálásával elkészítünk egy abszolút hordható, kb 30 cm nagyságú lovas táskát. A nyereg alatt tudod majd belepakolni a kincseidet (telefont, iratokat, kulcsot, egyéb apróságot…), állítható pántjával pedig könnyen méretre igazíthatod. A lóbálódzó lábak és a cuki sörény csak hab lesz a tortán!
Gyertek, legyünk picit újra egy kicsit gyerekek! A megszerzett tudással képes leszel más, saját tervezésű vicces táskákat, vagy egyéb nemeztárgyakat készíteni.

Tudnivalók:

  • a foglalkozás ugyan nem teljesen kezdőknek szól, de nem is lehetetlen… 🙂
  • az alkalom a JURTÁBAN kerül megrendezésre
  • a lovad és a sörénye színét a webáruházban tudod előre kiválasztani, a mennyiségekről a jelentkezés után külön infót küldök 
  • a program minimum 3 – maximum 6 fő részvételével kerül megrendezésre
  • kérdésed van és nem találtad a GYIK.-ben rá a válasz? Hívj, vagy keress meg bátran:  ITT

Időpont:
Tervezés alatt… (péntek, 14.00 – 19.00 óráig)
Ár:

13.600 Ft + anyagköltség (kb 3.500 – 6000 Ft melyet a gyapjasbolt.hu oldalon tudsz majd összeválogatni és én a helyszínre hozom)