Gyapjúgyöngy és egyéb érdekességek a nemezen

Gyapjúgyöngy és egyéb érdekességek a  nemezen

Ma már egyre többen nemezelnek és hiszem, hogy úgy lehet kiemelkedni a többiek közül a munkáinkkal, ha valami többletet, valami pluszt, érdekeset viszünk bele a nemezeinkbe.

Ezen az alkalmon izgalmas és nagyon egyedi, különleges felületű, közepes méretű (kb 30 x 50 cm) nemezképet készítünk, miközben sokmindent megtanulhattok, megtapasztalhattok. Megismerhetitek a gézt, mint hordozó anyagot, a vékony nemezek készítésének fontos anyagát. Megmutatom a nemezgyöngyök helyes használatát és egyéb érdekes alapanyagok (úgymint len, viszkóz, pamut szál, vad és tenyésztett selyemszálak, fürtös gyapjak és természetesen a gyapjúgyöngy) beépítését, viselkedését a nemezen, egy nagyon egyedi felületet hozva ezzel létre. 

A technikával és az alapanyagok ismeretével később könnyedén fogjátok majd díszíteni, különlegessé tenni egyéb nemeztárgyaitok felületét, legyen az táska, kendő vagy mamusz.

Tudnivalók:

  • Teljesen kezdők is jelentkezhetnek, nem szükséges nemezelő tudás. Sőt, kezdőknek kifejezetten ajánlom!
  • A foglalkozáson csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk! Ezek vásárlására a jurtában nem lesz lehetőséged, de legalább tudni fogod, mit is keress/válassz az áruházban, ha otthon tovább gyakorolnál.
  • az alkalom a jurtában kerül megrendezésre
  • A tanfolyam minimum 3 – maximum 6 fő részvételével indul.
  • kérdésed van és nem találtad a GYIK.-ben rá a választ? Hívj, vagy keress meg bátran:  ITT

Időpont:

Tervezés alatt… (szerda 16.00 -19.00 óráig)

Ár:

14.200 Ft, amely tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot!